Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Δήμος Θανάσουλας: Μετά το νομοσχέδιο τι; Αντεπίθεση στη woke παράνοια !

Δήμος Θανάσουλας: Έρχονται διώξεις για όσους αντισταθούν στην woke ατζέντα!

Καλεσμένος στο #R2B είναι απόψε ο δικηγόρος Δήμος Θανασούλας για αν συζητήσουμε το πώς θα αντισταθούμε στον #woke Μεσαίωνα. Οικοδεσπότες, οι Ραφαήλ Καλυβιώτης, Παναγιώτης Δούμας και Δημήτρης Παπαγεωργίου.


Δήμος Θανάσουλας: Έρχονται διώξεις για όσους αντισταθούν στην woke ατζέντα!

Τον κώδωνα κινδύνου για τις προθέσεις της κυβέρνησης να επιβάλλει δια διώξεων την woke ατζέντα έκρουσε ο δικηγόρος παρ' αρείω πάγω Δήμος Θανάσουλας στην εκπομπή Right2TheBone με τον Ραφαήλ Καλυβιώτη και τον Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκπομπή ο κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα και στέλεχος της Ενωμένης Ρωμιοσύνης, Δήμος Θανάσουλας, συζήτησε με τους οικοδεσπότες για το  τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τον ψηφισθέντα πλέον νόμο που ρυθμίζει τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Ο κ. Θανάσουλας αναφέρθηκε αναλυτικά στις συνέπειες σε νομικό και κοινωνικό επίπεδο που θα έχει αυτό το νομοθέτημα, αναδεικνύοντας με εμφατικό τρόπο και προειδοποιώντας για τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε από δω και στο εξής: πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές των σχολικών βιβλίων, πιέσεις προς την Εκκλησία, περιορισμός της ελευθερίας του λόγου στα πανεπιστήμια, ακόμα και διώξεις σε πρόσωπα που θα αντιδράσουν.

Μέχρι και η πρόσφατη τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα εξυπηρετεί αυτές τις συνθήκες, καθώς η «διατάραξη υπηρεσίας» (π.χ. είτε σε σχολικό είτε σε νοσοκομειακό περιβάλλον) επισείει πλέον ακόμα και ποινές φυλάκισης.
Ολόκληρη η εκπομπή:

https://www.youtube.com/watch?v=2FqsihqkuP4

aktines.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου