Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Τη στιγμή του θανάτου, η ψυχή των μάγων, των γητευτών, των μάγων και των μάντεων συναντιέται από διαβόλους και μεταφέρεται κατευθείαν στην κόλαση.

Τη στιγμή του θανάτου, η ψυχή των μάγων, των γητευτών, των μάγων και των μάντεων συναντιέται από διαβόλους και μεταφέρεται κατευθείαν στην κόλαση.  Δεν περνάω πια από τον Δημιουργό.  Δεν βλέπουν πλέον το πρόσωπο του Θεού ούτε την ομορφιά του ουρανού, καθώς όλες οι ψυχές λαμβάνονται μετά θάνατον σε διάστημα 40 ημερών.

Η κρίση της ψυχής γίνεται τη στιγμή του θανάτου.  Φτάνοντας στην κόλαση, η ψυχή τους συναντά το τάρταρο της κόλασης που τον κοροϊδεύει, όχι επειδή δεν τον υπηρέτησε πιστά, αλλά επειδή εξακολουθεί να φέρει την εικόνα του Θεού.  Πρέπει να επιλέξει μία από τις δύο επιλογές:

1. Του δείχνουν μια θάλασσα του πυρός με μια θάλασσα φουρτουνιασμένη, φοβισμένη τη θάλασσα, χωρίς σύνορα και του λένε: «Μπορείς να διαλέξεις αυτή τη θάλασσα του πυρός, έναν τόπο μαρτύρων, όπου θα υποφέρεις. μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού και μετά αιώνια, γιατί είσαι δικός μας».

2. «Αν δεν θέλεις να βασανίζεσαι στη φωτιά, τότε απέρριψε την Εικόνα και Ομοίωσιν του Θεού μετά από την οποία δημιουργήθηκες και κάνε τον εαυτό σου σύμφωνα με την εικόνα και την ομοίωσή μας, παίρνοντας τη μορφή διαβόλου: με οπλές, με κέρατα. , με ουρά, με μαλλιά, γιατί αυτή η θάλασσα της φωτιάς δεν μας αγγίζει..!».

Βλέποντας πόσο άσχημο και φοβισμένο είναι το πρόσωπο του διαβόλου, η ψυχή τρομοκρατείται και μετά κοιτάζει τη θάλασσα του πυρός, αναζητώντας να δεχτεί τη φωτιά.  Ωστόσο, ο διάβολος που τον δίδαξε και τον έκανε να κάνει ξόρκια βγαίνει από τη φωτιά και του λέει: «Μην έρχεσαι εδώ, γιατί δεν έχω δει μέχρι τώρα ο Χριστός νά  έβγαλε κανέναν από εδώ!».  Καλύτερα να πάρεις το διαβολικό πρόσωπο!

Εδώ, ακόμη και μετά θάνατον, η ψυχή που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του διαβόλου πλανάται και εξαπατά.  Έτσι, μη έχοντας άλλη επιλογή, δέχεται να πάρει ένα διαβολικό πρόσωπο.  Τότε το τάρταρο της κόλασης αλλάζει το πρόσωπό του σε διαβολικό, του δίνει ένα φτυάρι με χόβολα από την πύρινη θάλασσα της κόλασης και τον στέλνει να κάψει το σώμα του από τον τάφο.

Αυτό εξηγεί το γεγονός ότι, στην 7χρονη εκταφή, κάποιοι βρίσκονται στον τάφο με τα σώματά τους καμένα και μαύρα σαν αιθάλη.

Οι μάγοι που άλλαξαν το πρόσωπό τους με τη διαβολική εικόνα και έκαψαν το σώμα που έγινε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν του Θεού, δεν έχουν πλέον μερίδιο κρίσης, αλλά θα κριθούν ως διάβολοι και θα ριχτούν στη «λίμνη της φωτιάς που είναι προετοιμασμένη για τον διάβολο και τους αγγέλους του» (Ματθαίος 25:41).

Οι ψυχές που δέχτηκαν τη θάλασσα του πυρός και έμειναν στις φλόγες της κόλασης μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία του Σωτήρος Χριστού, θα βγουν έξω και θα συμμετάσχουν στη φοβερή κρίση με την ευκαιρία να συγχωρηθούν.

Το ίδιο συμβαίνει με αυτούς που στη ζωή ασχολήθηκαν με τη μαντεία σε: το άνοιγμα των ιερών βιβλίων, τη μαντεία, στο φοίνικα, στον καφέ, στους ζωδιακούς κύκλους, στο gramolnic, στο bobi, στο gnoc και με κάθε τρόπο και σε όσους πήγαν σε αυτά. .

Το ίδιο ισχύει και για όσους ασχολήθηκαν με την Μαγία χρησιμοποιώντας την προσευχή «Πάτερ ημών», που χρησιμοποίησαν ιερά βιβλία...»

Πατήρ Ilarion Argatu (1913-1999)

 Πηγή: 500 Πνευματικές απαντήσεις στις ερωτήσεις των πιστών του πατέρα Ιλαρίωνα Αργάτου

πηγη

1 σχόλιο:

  1. Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά έχω και απόδειξη πως τα περιγραφόμενα στο άρθρο σας είναι αληθινά. Στη γειτονιά μας είχαμε έναν γνωστό σε όλους στο νησί μας μάγο και τοκογλύφο. Τη νύχτα του θανάτου του χτύπησε το σπίτι του κεραυνός και είχαμε διακοπή ρεύματος για πολλές ώρες. Όσοι γνώριζαν κατάλαβαν ποιός παρέλαβε την ψυχή του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή