Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Σε 30 χρόνια μαινόμενης προπαγάνδας, ο δαίμονας λαός μπορεί να νομοθετήσει τον φόνο. Πατήρ Ιωάννης Ιστρατι.

Ο λανθασμένος νόμος για τους γάμους ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα έχει υιοθετηθεί σε πολλές άλλες χώρες της Ε.Ε.

 Στην πραγματικότητα, δεν γινόμαστε μάρτυρες μόνο μιας διαφθοράς και μιας μεταμόρφωσης της νοοτροπίας για την οικογένεια ως θεμέλιο της κοινωνικής, βιολογικής και θεολογικής ζωής.

 Το γεγονός ότι δύο άντρες μπορούν να παντρευτούν και να υιοθετήσουν παιδιά, που διαφθείρει πάντα τα μικρά, καταστρέφει όχι μόνο την κατανόηση του γάμου, αλλά και την ανθρώπινη γλώσσα μαζί, το κοινωνικό μυαλό, την κατανόηση του κόσμου και, τέλος, ολόκληρη την ανθρωπότητα. .

 Επιτρέψτε μου να εξηγηθώ.

 Εάν δύο άντρες νομοθετηθούν ως οικογένεια, κάτι που ήταν ανήθικο τρόμου πριν από 50 χρόνια, είναι πιθανό, ίσως ακόμη, σε ορισμένα χρόνια ένας άνδρας και ένας σκύλος να είναι οικογένεια.  Ή μια γυναίκα και μια καρέκλα.  Ή δύο καρέκλες.  Ή 5 άτομα.

 Η διάλυση των θεμελιωδών εννοιών στις οποίες στηρίζεται η ανθρωπότητα σημαίνει τη διάλυσή της συνολικά.

 Σε 30 χρόνια μαινόμενης προπαγάνδας, ο δαίμονας λαός μπορεί να νομοθετήσει τον φόνο.  Aoleu, περίμενε, η θανάτωση των μωρών στη μήτρα, των ηλικιωμένων και των ασθενών, των αντιπάλων, υπάρχει ήδη.  Ευθανασία, έκτρωση και πόλεμος.

 Είναι δυνατό στη σκέψη του Σατανά, έτσι ώστε να είναι φυσιολογικό και μετά υποχρεωτικό να σκοτώνονται χριστιανοί, ας πούμε.  Διοκλητιανός redivivus.  Ή τα λευκά.  Καθαρός ναζισμός.

 Αν τα σοβαρά ολισθήματα του διαβολικού μυαλού επικυρώθηκαν από την ιστορία: ναζισμός, κομμουνισμός, ρατσισμός κ.λπ., τώρα η ίδια η ιστορία σκουπίζεται με το σφουγγάρι της τουαλέτας και μια νέα, τερατώδης ανθρωπότητα ψήνεται στους ψυχικούς λάκκους της κόλασης.  Ό,τι είναι ανήθικο σε όλες τις θρησκείες του κόσμου, απορριφθέν, τιμωρημένο, καταπιεσμένο ή κρυμμένο, η ίδια η κόλαση, μπορεί να ξεχυθεί, μπορεί να αναζωπυρώσει από τα βάθη και να καταστρέψει τα πάντα.

 Γι' αυτό η προσευχή είναι το μόνο κλειδί έξω από τον λαβύρινθο.

 Η δύναμη να αποκαλούμε το κακό κακό προέρχεται από τον Θεό και η διάκριση για την επιλογή του καλού σημαίνει αιώνια ζωή.

 Θεέ, ελέησέ μας!

Πατήρ Ιωάννης Ιστρατι.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου