Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Πρώην σταρ του NBA: Ίσως είναι χιλιάδες οι αθλητές που πέθαναν μετά το εμβόλιο


Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο πρώην παίκτης του NBA, Τζον Στόκτον, ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει «εκατοντάδες» αν όχι «χιλιάδες» επαγγελματίες αθλητές που έχουν πεθάνει μετά το εμβόλιο COVID-19.

Ο Στόκτον, πρώην πόιντ γκαρντ των Γιούτα Τζαζ, συμμετείχε στο podcast “Sideline Sanity” για μια συνέντευξη τον περασμένο μήνα για να αναθεωρήσει έναν προηγούμενο ισχυρισμό που έκανε ότι περισσότεροι από εκατό επαγγελματίες αθλητές είχαν “πέθανει” μετά το εμβόλιο.

«Νομίζω ότι είναι σχεδόν καταγεγραμμένο, υπάρχουν 150, νομίζω ότι τώρα είναι πάνω από 100 επαγγελματίες αθλητές νεκροί. Επαγγελματίες αθλητές, στην ακμή της ζωής τους, πέφτουν νεκροί εμβολιασμένοι, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μέσα στο γήπεδο», είχε πει ο Στόκτον πέρυσι.

Τώρα, ο Stockton διπλασίασε τον ισχυρισμό του και μάλιστα τον διεύρυνε, υποστηρίζοντας ότι τώρα πιστεύει ότι «χιλιάδες» αθλητές έχουν πεθάνει μετά την ένεση COVID.

«Έχω ονόματα, φωτογραφίες, πρόσωπα, εκεί που έπαιξαν», είπε ο Στόκτον. «

«Νομίζω ότι είναι χιλιάδες τώρα! Τόσοι μπορεί να είναι. Πάντως είναι μεγάλος αριθμός.”

Ο Stockton είχε προηγουμένως επικρίνει τους κατασκευαστές εμβολίων για το ιστορικό τους να συγκαλύπτουν, όπως ισχυρίζεται, την ιατρική «απάτη» τους.

«Είναι εκπληκτική η προστασία που έχουν, και ακόμη και με αυτό, είναι κατά συρροή εγκληματίες», είπε ο Στόκτον για τις φαρμακευτικές εταιρείες το 2021. «Σχεδόν ο καθένας έχει καταδικαστεί και πληρώσει αστρονομικά ποσά για τις απάτες που έκαναν».

πηγη: https://choratouaxoritou.gr , https://orthodoxostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου