Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Τραγωδία στα Τέμπη: Έστειλαν τα ΜΑΤ στους φίλους και συγγενείς των θυμάτων που άφηναν λουλούδια


Εικόνες ντροπής της ΕΛ.ΑΣ από τον ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη

Συντάκτης: Κώστας Πετρόπουλος

Τραγωδία στα Τέμπη: Μόνο ως προκλητική και υβριστική μπορεί να χαρακτηριστεί η εντολή που δόθηκε από τους αρμόδιους στην ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι έστειλαν τα αρματωμένα ΜΑΤ στον σταθμό του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, ετοιμοπόλεμα με μάσκες, κράνη και ασπίδες…για να αντιμετωπίσουν τους φίλους και συγγενείς των θυμάτων που πήγαν να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη τους.

Όπως βλέπουμε στα video ντροπής τόσο για την ΕΛ.ΑΣ όσο και για την πολιτική ηγεσία του Υπ. Προστασίας του Πολίτη, φίλοι των θυμάτων αλλά και απλός κόσμος αφήνει λουλούδια στα εκδοτήρια των εισιτηρίων του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, υπο το βλέμμα, αντρών της αστυνομίας, οι οποίοι είναι έτοιμοι «για κάθε ενδεχόμενο» λες και έχουν πάει σε εμπόλεμη ζώνη.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο φωτογράφος Χρήστος Αβραμίδης «Στο ακριβές σημείο που βρίσκονταν χθες οι γονείς των νεκρών και το κράτος δεν έστειλε έναν άνθρωπο να ενημερώνει υπεύθυνα. Στο σημείο που δεν έστειλε έναν ψυχολόγο να υποστηρίξει τις οικογένειες των παθόντων. Στο ίδιο σημείο τοποθέτησε σήμερα τα ΜΑΤ.»

Τη στιγμή που Μητσοτάκης και Καραμανλής έχυναν κροκοδείλια δάκρυα για τους νεκρούς επιβάτες, αναγνωρίζοντας δήθεν τις ευθύνες που τους αναλογούν, αναλαμβάνοντας δήθεν την πολιτική ευθύνη – ξεκάθαρα για λόγους πολιτικής επικοινωνίας…αντιμετωπίζουν με αυτόν τον αισχρό τρόπο τους συγγενείς των θυμάτων.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. 

πηγη: sportime.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου