Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

ΤΟ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ Άγιος Παΐσιος: ”Θα γίνει μεγάλο τράνταγμα”. Aυτόπτης στα Τέμπη: ”νιώσαμε 3 δυνατά τραντάγματα.” Αυτό είναι το τράνταγμα ή άλλο περιμένουμε;

 

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης Θα γίνει μεγάλο τράνταγμα”. «Νιώσαμε τρία δυνατά τραντάγματα…Όταν έγινε η σύγκρουση ένιωσα τρία δυνατά τραντάγματα.» δηλώνει ο νεαρός φοιτητής Μιχάλης Κλάψης..Αυτό είναι το τράνταγμα ή άλλο περιμένουμε;

«..Είθε να μην επιτρέψη ο Θεός να έρθουν δύσκολες μέρες, αλλά αν έρθουν, με έναν μικρό σεισμό, με ένα τράνταγμα, θα σωριάσουν ολόκληρες αδελφότητες, ολόκληρα μοναστήρια, γιατί ο καθένας θα πάη να σώση τον εαυτό του και θα τραβήξη την πορεία του.

Χρειάζεται πολλή προσοχή, για να μη μας εγκατάλειψη ο Θεός. Οι ψυχές να έχουν κάτι πνευματικό. Αυτό σας τιμάει. Θα γίνει μεγάλο τράνταγμα.

Τόσα σας λέω, τόσο σκληρά έχω μιλήσει! Εμένα κάτι να μου έλεγαν, θα προβληματιζόμουν, θα σκεφτόμουν γιατί μου το είπαν, τι ήθελαν. Γιά να μην πω βράδυα, ένα βράδυ δεν θα κοιμόμουν. Αν δεν έβλεπα τα δύσκολα χρόνια που έρχονται, δεν θα ανησυχούσα τόσο. Αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι αργότερα θα δυσκολευθήτε πολύ. Δεν με καταλαβαίνετε. Τότε θα με καταλάβετε.”

Αυτό είναι το τράνταγμα ή άλλο περιμένουμε; Aν δεν ξυπνήσουμε από το σκούντημα θα έρθει μεγάλο τράνταγμα… Μπροστά στο μεγάλο τράνταγμα π.χ ένα καταστροφικότατο σεισμό τα Τέμπη θα φαντάζουν σκούντημα….

πηγη: https://dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου