Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: «Έχουμε μια ευρωπαϊκή και παγκόσμια δικτατορία αυτή τη στιγμή»

Κωνσταντίνος Βαθιώτηςτέως Αναπληρωτής Καθηγητής Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ.

Δεν αφιέρωσα την ζωή μου στο Ποινικό Δίκαιο και τη νομική επιστήμη για να ανέχομαι τον κάθε Μητσοτάκη και Πιερρακάκη, αλλά και την κάθε Βεστάγκερ, να βγαίνουν και να υποδύονται τους ταχυδακτυλουργούς, διαφημίζοντας ως θεάρεστο ψηφιακό εργαλείο το 13033, δηλαδή τον αριθμό του αίσχους, που κουρέλιασε το Σύνταγμα και μετέτρεψε τους πολίτες σε πρόβατα υπό διαρκή καταμέτρηση.

Την τέχνη του ανάποδου κόσμου την κατέχουμε πλέον άριστα. Στην εκδήλωση της 14ης Φεβρουαρίου 2023 για την συμπλήρωση τριών χρόνων gov.gr, ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός που βρέθηκε ποτέ στο πηδάλιο της δαιμονόπληκτης χώρας μας, καθώς και οι λακέδες του ιατροφασιστικού καθεστώτος που τον χειροκροτούσαν χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας, διατράνωσαν τον έρωτά τους για την ψηφιακή τεχνολογία και βάφτισαν το κρέας ψάρι, δηλαδή την οργουελική επιτήρηση «παρακολούθηση με την καλή έννοια» (γελάει και το παρδαλό κατσίκι!).

Σε τέτοιους πολιτικούς αξίζει να κάνουν νούμερα σε τσίρκο κι όχι να ζητούν την ψήφο του λαού, για να σχηματίσουν το νούμερο που θα τους δώσει αυτοδυναμία.

Στην γλώσσα του θαυμαστού ανάποδου κόσμου μας, ψήφος στο κόμμα της Νέας Δικτατορίας, σημαίνει ψόφος για την πατρίδα, την θρησκεία, την οικογένεια.

Μας ζητούν να ψηφίσουμε υπέρ του ψηφιακού αφηνιασμού τους, αποκρύπτοντάς μας ότι έτσι θα ψοφήσουμε μπροστά σε μια οθόνη.

Η ψηφιακή τεχνολογία που υμνεί και προσκυνά η εταιρεία Πατερ(κ)ούλης & Σια Α.Ε. θα είναι η λαιμητόμος μας. Η ευκολία και η ταχύτητα της διεκπεραίωσης είναι το τυράκι που θα φέρει τα ποντικάκια στην φάκα.


πηγη: https://oimaskespeftoun.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου