Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Τα lockdown προκάλεσαν το 40% (τουλάχιστον) των επιπλέον νεκρών του 2020, και οι κυβερνήσεις το γνώριζαν από τότε

Άρθρο του Elliot Middleton, που δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2022 από το Brownstone Institute. Χρόνος ανάγνωσης 3'. Απόδοση στα ελληνικά, Νίκος Μαρής. 

Δεν μπορεί να υπάρξει σοβαρή συζήτηση για το εάν τα lockdown «λειτούργησαν». Ήταν δολοφονικά σε μαζική κλίμακα και εντελώς αδικαιολόγητα. Κι όλα αυτά για μια ίωση που για το μεγαλύτερο ποσοστό του ενεργού πληθυσμού ήταν παρόμοια με την κοινή γρίπη


Στις αρχές του 2021 η καθηγήτρια επιδημιολογίας και μέλος της περιβόητης επιτροπής «ειδικών», Α. Λινού, ομολόγησε επί λέξει: «κλείνοντας τους ανθρώπους μέσα αυξήσαμε την διασπορά».

Δεν έγινε ουσιαστικά κανένας εμβολιασμός κατά του Covid το 2020 (εμβολιάστηκε μόνο το 0,8% πληθυσμού και μόνο 18 θάνατοι από εμβόλια Covid αναφέρθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία VAERS ), γεγονός που καθιστά το 2020 ιδανικό έτος για την ανάλυση των επιπρόσθετων/πλεοναζόντων θανάτων από Covid, έναντι των πλεοναζόντων θανάτων λόγω lockdown, που ορίζω ότι θα περιλαμβάνει όλους τους πλεονάζοντες θανάτους πέραν των θανάτων από Covid, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων από κακή ιατρική διαχείριση (*), και όλων των άλλων θανάτων που δεν προκλήθηκαν από φαρμακευτική παρέμβαση. Οι πλεονάζοντες θάνατοι, φυσικά, είναι αυτοί που υπερβαίνουν τον αναλογιστικά αναμενόμενο αριθμό θανάτων που είναι προβλέψιμοι εντός του έτους.

(*Δείτε επίσης το μεταφρασμένο άρθρο Δολοφονικές διασωληνώσεις με οδηγία Π.Ο.Υ. και τρομοκρατία υπέρ του lockdown made in China)

Οι σχετικοί αριθμοί που καταγράφηκαν για το 2020 έχουν ως εξής, σε χιλιάδες:

υπερβολικοί θάνατοι

Η εκτίμηση των πλεοναζόντων θανάτων για το 2020 προέρχεται από το BMJ (διεθνούς φήμης ιατρικό περιοδικό)Οι συνολικοί θάνατοι Covid που καταγράφηκαν από το CDC το 2020 προέρχονται από το  91-divoc.com . Οι θάνατοι από Covid το 2020 καταγράφηκαν «χαλαρά», συμπεριλαμβανομένων πολλών θανάτων «με Covid».

Η Δρ Deborah Birx, στην κεντρική επιτροπή για την αντιμετώπιση του Covid, εκτίμησε ότι το 25% των θανάτων από Covid πιθανώς να αποδίδονταν καλύτερα σε άλλες αιτίες . Ως εκ τούτου, οι 352.000 θάνατοι από Covid πολλαπλασιαζόμενοι επί 0,75, αποδίδουν 264.000 θανάτους από Covid. Πολλοί θα έλεγαν ότι η εκτίμηση της Birx για τους θανάτους «με Covid» είναι πιθανώς χαμηλή. 

Οι θάνατοι λόγω lockdown το 2020 στις 194.000 αποτελούν το 42% των συνολικών πλεοναζόντων θανάτων. Αυτός είναι ένας τεράστιος αριθμός. Με μια καθυστέρηση των δεδομένων για μερικές εβδομάδων, το CDC δημοσίευε τους πλεονάζοντες θανάτους από Covid και μη Covid καθ' όλη τη διάρκεια του 2020, επομένως οι υπεύθυνοι για την χάραξης της πολιτικής είχαν οπωσδήποτε επίγνωση της παράπλευρης ζημίας που προκαλούσαν οι πολιτικές τους εκείνη τη στιγμήΟι κυβερνήσεις είχαν λάβει αξιόπιστες προειδοποιήσεις για τους κινδύνους των μαζικών εγκλεισμών, αλλά δεν τις εισάκουσαν.

Και αυτή η ανάλυση δεν εξετάζει καν τις μακροπρόθεσμες ζημιές στην εκπαίδευση των παιδιών, στους ιδιοκτήτες των μικρών επιχειρήσεων και τις οικογένειές τους, στο ανθρώπινο κεφάλαιο και στον κοινωνικό ιστό του έθνους. Οι επιπτώσεις του τραύματος, ιδιαίτερα της κοινωνικής απομόνωσης, μπορεί να είναι σοβαρές και να διαρκέσουν για χρόνια (πρβλ . The Body Keeps the Score ). 

Δεν μπορεί να υπάρξει συζήτηση για το εάν τα lockdown «λειτούργησαν». Ήταν δολοφονικά σε μαζική κλίμακα και εντελώς αδικαιολόγητα. Το CDC εκτίμησε το 2020 ότι το ποσοστό θνησιμότητας λόγω μόλυνσης από τον SARS-Cov-2 ήταν ~0,26%, περίπου δυόμισι φορές αυτό της γρίπης (αυτή η αναφορά έχει απαλειφθεί από το cdc.gov ). Το CDC αναθεώρησε αργότερα (σ.σ. προς τα κάτω) την εκτίμησή του κατά έως και 0,65 τοις εκατό (σ.σ. στο 0,15%) . Παρακάτω παρουσιάζεται μια αντιπροσωπευτική, ηλικιακά στρωματοποιημένη εκτίμηση για το 2020  (βλ. επίσης μελέτη Ιωαννίδη).

Ποσοστά θνησιμότητας από μόλυνση covid - φύλο και ηλικία

Για τους άνδρες κάτω των 45 ετών και για τις γυναίκες κάτω των 55 ετών ο κίνδυνος είναι περίπου ίδιος με τη γρίπη (~0,1 τοις εκατό)Η απότομη κλίση τις μεγάλες ηλικίες, που κανείς δεν αμφισβητεί, διασφαλίζει ότι όσοι ανήκαν στις ομάδες χαμηλού κινδύνου θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς να υποστούν κάποιον υπερβολικό κίνδυνο. Υπήρξαν επίσης σημαντικές συσχετίσεις με συννοσηρότητες (σ.σ. «υποκείμενα νοσήματα»).

Προσθέτω λοιπόν τη φωνή μου στην αυξανόμενη χορεία των ανθρώπων που κραυγάζουν ότι οι πολιτικές για τον covid δεν είχαν νόημα και δεν αφορούσαν καθόλου την υγεία. Δεδομένης της γνώσης των IFR (ποσοστά θνησιμότητας από μόλυνση) και αυτής της ανάλυσης, αμφότερες διαθέσιμες στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής εγκαίρως, είναι αναπόδραστα προφανής η διαστροφή των εντολών τους για μαζικούς εγκλεισμούς .

Η σύστασή μου είναι: εάν οι τοπικές ή κυβερνητικές σας αρχές προσπαθήσουν να σας κλειδώσουν ξανά, μην συμμορφωθείτε.

πηγη: https://liberty-express.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου