Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

π.Ιουστίνος Φρέαρ του Ιακώβ: Εμείς την Ελληνική σημαία ούτε την κατεβάσαμε και ούτε πρόκειται να την κατεβάσουμε όσο αναπνέουμε

Στό παρόν βίντεο μιλά ο π. Ιουστίνος, διάδοχός του Αγίου Φιλουμένου, ο οποίος κατακρεουργήθηκε το 1979 ενώ τελούσε τον εσπερινό στο Φρέαρ του Ιακώβ στους Αγίους Τόπους. Ακούστε τον να περιγράφει δύο από τις πάνω από δεκαπέντε δολοφονικές επιθέσεις που έχουν γίνει εναντίον του καθώς και τις θαυμαστές επεμβάσεις του Αγίου Φιλουμένου που τον έσωσε από βέβαιο θάνατο. 

Σχολιάζει επίσης την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα λόγω της απώλειας της γλώσσας, της Ορθοδοξίας και του πολιτισμού μας. Τέλος, επισημαίνει ότι ουδέποτε κατέβηκε η ελληνική σημαία από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπως είχε διαδοθεί παλαιότερα ενώ αναφέρεται και στους πολιτικούς της χώρας μας. Συγκεριμένα λέει: 

«Εμείς την Ελληνική Σημαία ούτε την κατεβάσαμε και ούτε πρόκειται να την κατεβάσουμε όσο αναπνέουμε και μιλάμε ελληνικά. Την Ελληνική σημαία στην Ελλάδα την κατεβάσανε, στην Ελλάδα την κάνανε σφουγγαρόπανο, στην Ελλάδα την κάψανε καί τήν κλωστήσανε στην άσφαλτο. Και δυστυχώς καμμία αρχή και καμμία εξουσία δέν κοιτάζει τι γίνεται. Διότι και οι κυβερνώντες και οι νύν και οι πρώην και αυτοί που θα έρθουνε είναι όλοι μέσα στην παγκοσμιοποίηση, μέσα στον Σιωνισμό». 

Δείτε και αυτό: Το Άγιον Φώς και περί του Ιερομάρτυρος Φιλουμένου (κλικ εδώ)


πηγή: http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr , https://synaxipalaiochoriou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου