Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Τὸ Youtube κατήργησε το ιεραποστολικό Ορθόδοξο κανάλι "Argy Aris"


Παναγία Ιεροσολυμίτισσα blog: Σε ευχαριστούμε Argy Aris για τα πολύ όμορφα και ωφέλιμα βίντεο που τόσα χρόνια μας χάρισες.Ευχόμαστε σύντομα να σε έχουμε και πάλι κοντά μας από κάποιο νέο ιστότοπο.Ο Θεός να είναι μαζί σου.

Τὸ Youtube κατήργησε το ιεραποστολικό Ορθόδοξο κανάλι "Argy Aris".Το συγκεκριμένο κανάλι είχε ανεβάσει όλες τις ομιλίες του Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνας και περιείχε άπειρα Ορθόδοξα βίντεο.


Το utube δεν σταμάτησε μόνο στο κανάλι του Argy Aris μιας και μετά από ένα τυχαίο έλεγχο που κάναμε παρατηρήσαμε ότι έχουν μείνει έλαχιστα Ορθόδοξα βίντεο στα Playlists μας που για αρκετά χρόνια προσπαθούσαμε να συλλέξουμε και να ταξινομήσουμε.Κάποια από αυτά δεν έχουν κανένα βίντεο πλέον... Τα Playlists μας είχαν τους τίτλους Άγιος Παΐσιος, Άγιον Όρος, Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεΐτης - Αριζόνας, Γέροντες, Ομιλίες κ.α. 

Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν και σε άλλα κανάλια που κλείσανε όπως το Ορθοδοξία Εν Όψη.Ένα άλλο κανάλι επίσης που έχει διαγράψει το utube είναι το κανάλι που άνεβαζε τις ομιλίες του πατέρα Αρσένιου Βλιαγκόφτη.

Με το ψευδές και αβάσιμο πρόσχημα ότι μέσα από τα διαδικτυακά Ορθόδοξα ιεραποστολικά κανάλια, αναρτήθηκε δημόσια και κατ’ επανάληψη οπτικοακουστικό υλικό το οποίο εξυμνούσε ή παρακινούσε τη βία και επίσης, ότι διατηρούν περιεχόμενο που ενθάρρυνε το μίσος εναντίον άλλου ατόμου ή ομάδας ατόμων, η ομάδα του YouTube, μετά από έλεγχο στο περιεχόμενό των καναλιών και κατόπιν αλλεπάλληλων μαζικών αναφορών από διαφόρους χρήστες, πιθανός κατευθυνόμενους, αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία τους, προχωρώντας στην οριστική διαγραφή τους.

Επίσης διαγράφει και μεμονωμένα βίντεο χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.Όπως φαίνεται από τον τίτλο των Playlists μας είναι αδύνατο τα βίντεο να παραβιάζουν τους όρους του utube.Προφανώς διαγράφει μαζικά Ορθόδοξο υλικό. 

Θα σας παρακαλέσουμε όσοι μπορείτε και έχετε την καλοσύνη να διασώσετε διάφορα βίντεο ή και να τα αναδημοσιεύσετε γιατί αν συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς δεν θα βρίσκουμε βίντεο από τους Αγίους και τους Γέροντες για να ακούσουμε...τουλάχιστον ας διασώσουμε ότι μπορούμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου