Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Σύμφωνα με διαρροές και δημοσιογραφικές πληροφορίες ομόφωνα ελήφθη η απόφαση από το ΣτΕ η Αγ. Σοφία να γίνει και πάλι τζαμί..


Ο Okan Müderrisoğlu, εκπρόσωπος συντάκτης της εφημερίδας Sabah δήλωσε πως αν και η πολυαναμενόμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι στη διαδικασία καθαρογραφής ωστόσο ομόφωνα “ακυρώθηκε η απόφαση της μετατροπής της Αγ. Σοφίας σε μουσείο”.

Μιλώντας σε ζωντανή μετάδοση στην NTV, ο Müderrisoğlu είπε, ” επιτρέψτε μου να μοιραστώ ό, τι έμαθα με το κοινό. Ελπίζω να μην κάνω λάθος. Αποφασίστηκε ομόφωνα.Επιτρέψτε μου να υπογραμμίσω ότι άκουσα ότι η απόφαση αυτή ελήφθη ομόφωνα. Τουλάχιστον αυτό έμαθα. Δεν είμαι σε θέση να μεταφέρω μια απόφαση που δεν κοινοποιήθηκε στο κοινό εξ ονόματος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Οι δικές μου είναι πληροφορίες παρασκηνίου ως αποτέλεσμα μιας δημοσιογραφικής δραστηριότητας. Άκουσα ότι αυτή η απόφαση ελήφθη ομόφωνα και άκουσα ότι αυτή η απόφαση ήταν στη διαδικασία καθαρογραφής. “yenisafak.



H επιχειρούμενη επανακατάκτηση από τον Ερντογάν τον 1ο της Αγ Σοφίας Κων/πολης έχει συμβολική σημασία. Δηλώνει ότι παριστάνει τον Μωάμεθ τον Πορθητή νο2 κι επομένως ορίζει ως εχθρό τον ελληνισμό και στόχο την κατάκτηση εδαφών του είναι προφανώς σήμαναν όχι τα τύμπανα αλλά οι καμπάνες του πολέμου….

πηγη: https://dimpenews.com/ , https://www.elromio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου