Pages

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Γάζα στην καρδιά του πολέμου Λειτουργία στον Ελληνορθόδοξο Ναό Αγίου Πορφυρίου 2/8/24. Πνευματικές Θερμοπύλες!

Γάζα στην καρδιά στου πολέμου θεία λειτουργία στον Ελληνορθόδοξο Ναό του Αγίου Πορφυρίου 2/8/24. Πνευματικές Θερμοπύλες! Δεν φοβήθηκαν το Θηρίο δεν το προσκύνησαν και ας έχουν μάρτυρες!!

Διακρίνεται ο μητροπολίτης Τιβεριάδος Αλέξιος του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων. Κατάνυξη ..

Μετά το κόβιντ είναι το νέο τεστ ποιοι μάσησαν και πήγαν με τους χριστιανοσιωνιστές ( συστημικός ψευδοχριστιανισμός που απαρνήθηκε την εσχατολογία του) και ποιοί όχι. Ο Τριαδικός Θεός κάνει ξεκατάρισμα και πάλι .. αλλά χαμπάρι στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα και ας την βαρά ο Αντίχριστος όπως έλεγε ο Άγιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν σαλός…..

Αυτή είναι η πρώτη γραμμή της Ορθοδοξίας μάτωσε είχε δεκάδες νεομάρτυρες από το Νετανιάχου..

Η ιστορία δεν παραγράφεται……….

η ιστορία σε γράφει όταν γράφεις ιστορία

και τ΄αδέλφια μας στον Άγιο Πορφύριο στη Γάζα έγραψαν ιστορία με το αίμα τους ιστορία Εκκλησιαστική αλλά και πολιτική δεν έγιναν ριψάσπιδες όπως τους προτάθηκε δεν πούλησαν τ΄αδέρφια τους αποδέχθηκαν την κοινή μοίρα..

Ο Αλέξιος σήκωσε τη λαμπάδα της Ανάστασης λαμπάδα πνευματικής Αντίστασης.. Πυργιώτης (από Ηλεία) ας παραμείνει πύργος Αντίστασης ως το τέλος.

Η Εκκλησία αυτή μας έδωσε δεκάδες νεομάρτυρες που σκότωσε εν ψυχρώ μέσα στις εγκαταστάσεις της μονής ισραηλινός βομβαρδισμός.. από ”φίλια” πυρά…..

Αυτή είναι η πνευματική ατμόσφαιρα σε εκκλησιά που δεν μόλυνε ακόμη ο χριστιανοσιωνισμός …

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου