Pages

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ - Το Θαύμα του Φωτός της Αναστάσεως στον Τάφο του Χριστού του συγγραφέα κ. Χάρη Σκαρλακίδη

http://www.skarlakidis.gr

Κάθε χρόνο για σχεδόν 2000 χρόνια καταγεγραμμένης ιστορίας εμφανίζεται το Άγιον Φώς στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα.

Το Άγιον Φώς αποτελεί σημείο αντιλεγόμενο για όσους επιμένουν να καλύπτουν τα μάτια τους... Αυτό άλλωστε ίσχυε πάντοτε ακόμη και με το ίδιο το Αληθινό Φως, τον Χριστό. 

Η αλήθεια για το Άγιον Φώς είναι πως υπάρχει και δίδεται εξ Ουρανού στον Ορθόδοξο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κάθε χρόνο. Οι αυτόπτες μάρτυρες χιλιάδες διατρανώνουν τα βιώματά τους. Σ' αυτούς συγκαταλέγονται ακόμη και πρώην αμφισβητίες Του. Ακόμη υπάρχουν και άνθρωποι που υπέγραψαν γι' Αυτό με το αίμα τους!

Ως απάντηση στους πολέμιους και βλάσφημους του Ιησού Χριστού αλλά και σε όλους όσους έχουν κάποιες απορίες, αμβιβολίες ή θέλουν να μάθουν αναλυτικά για το μεγάλο Θαύμα του Αγίου Φωτός, προτείνουμε το παρακάτω πολύτιμο βιβλίο με μια πλήρη εμπεριστατωμένη ιστορική και επιστημονική μελέτη το οποίο αποδεικνύει το θαύμα της αφής του Αγίου Φωτός:

ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ - Το θαύμα του φωτός της Αναστάσεως στον Τάφο του Χριστού Εβδομήντα Ιστορικές Μαρτυρίες (4ος-16ος αι.) από τον συγγραφέα κ. Χάρη Σκαρλακίδη, Αρχιτέκτων / ΜΑ Θεολογίας, για το βιβλίο δείτε στον σύνδεσμο https://www.skarlakidis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου