Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021

Μήνυμα του Γέροντα Ευγένιου από την Ξενοφωντιανή σκήτη Αγίου Όρους

Αγαπημένοι μου αδελφοί, μικρό και ευλογημένο ποίμνιο γιατί ταράσεσται, γιατί φοβάσθε! 

Τόσοι πατέρες μιλήσανε τόσοι πατέρες κάθε μέρα προσεύχονται με δάκρυα Στον γλυκύτατο Ιησού Μας για τις αμαρτίες μας. Δεν θα Μας αφήσει Ο Χριστός και για τα παιδιά Δεν θα το επιτρέψει. 

Εδώ Δεν είμαστε; Πάντα κοντά σας; Η Προσευχή είναι το μεγαλύτερο όπλο μας. 

Ο Γέροντας Ευθύμιος Δεν μάς στήριξε; Η Γερόντισσα Γαλακτία; Ο Ηγούμενος Γέρων Παρθένιος; Ό Γέρων Φιλόθεος; Ο παπά Στέφανος Αναγνωστόπουλος; Και τόσοι άξιοι πατέρες.

Τί φοβάσθαι ; 

Ξεχάσατε πού σάς είπα ότι αδελφοί στήν μικρή μας αλλά ευλογημένη καλύβα πέρασαν κορονοϊό! 

Και δεν έλλειψα ούτε στιγμή από το προσκεφάλι τους! Καί Ήθελε Η Γλυκειά Μας Μητέρα Η Παναγία ούτε να κολλήσω ούτε να πεθάνω! Πού είναι ή Ανδρεία μας; πού είναι η αγάπη Μας γιά τόν Χριστό Μας; 

Ναι δυσκόλεψαν οι πρόδρομοι του ασεβούς Αντιχρίστου τα πράματα για τούς ανθρώπους όμως ο Κύριος θα τούς Συντρίψει. 

Από εμάς θέλει παλικαριά θέλει πίστη και υπομονή. 

Δεν είσθαι μόνοι. Έχετε εμάς και εμείς είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για Την Αγάπη Τού καλού Θεού. Δεν θα μάς εγκεταλείψει ποτέ!

Η Εμπέμβασή Του δεν θα αργήσει και θα είναι ηχηρή σέ όλο τον πλανήτη. Δεν θα προλάβουν για τα παιδιά γιατί αυτά είναι Η Βασιλεία Των Ουρανών. 

Λοιπόν αδελφοί μου Πίστη και Αγάπη και Υπομονή Η Παναγιά μας είναι κοντά μας και όλοι οι Άγιοι...θα το ζήσετε... και μην ξεχνάτε ότι ο διάβολος και οι διαβόλοι του όλους τούς Εξαγοράζουν, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ...

Γέροντας Ευγένιος

Ξενοφωντιανή σκήτη,

Ιεράς Μονής Ξενοφώντος

Άγιο Όρος 

πηγη: https://wra9.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!!!!!!!!!!! Έτσι ενεργούν οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!!! ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΡΔΙΑ, ΟΛΟΕΝΑ ΝΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή