Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Η επερχόμενη λογοκρισία της Αγίας Γραφής και της Πατερικής Γραμματείας (ελληνικοί υπότιτλοι)

Η Ελλάδα δεσμεύτηκε να ενσωματώσει τον ορισμό του αντισημιτισμού της ΔΣΜΟ ( Διεθνής Συμμαχία Μνήμης Ολοκαυτώματος ) στην νομοθεσία και την εκπαίδευση. Όταν αυτό συμβεί θα επέλθει η λογοκρισία βάσει νόμου - ενδεχομένως και η πλήρης κατάργηση- της Αγίας Γραφής, της Πατερικής Γραμματείας και των λειτουργικών κειμένων. 

Όπως έγινε αποδεκτή από το σύνολο κλήρου και λαού, η συνοδική κατοχύρωση της παναίρεσης του Οικουμενισμού στη ληστρική σύνοδο της Κρήτης το 2016 όπου αναγνωρίστηκαν ως «εκκλησίες» κατεγνωσμένες και καταδικασμένες αιρέσεις, έτσι θα γίνει αποδεκτή και η αλλοίωση των Ιερών Κειμένων, αποτελώντας φυσικό επακόλουθο της.

Ακόμη και πριν ενσωματωθεί στην κρατική νομοθεσία, η υιοθέτηση του από τις διάφορες πλατφόρμες θα καταστήσει τις αναρτήσεις χωρίων της Αγίας Γραφής, κάποιων Πατερικών συγγραμάτων και ορθοδόξων κυρηγμάτων ως απαγορευμένα γιατί θα παραβιάζουν τους όρους χρήσης. 

Στο παρακάτω βίντεο ο Adam Green σχολιάζει τον λειτουργικό ορισμό του αντισημιτισμού της Διεθνούς Συμμαχίας Μνήμης Ολοκαυτώματος. 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

πηγη: https://oaskhths.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου