Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Κοριτσάκι έπεσε σε κώμα, αλλά ο Άγιος Εφραίμ το επανέφερε στη ζωή


Όπως μαρτυρεί η κα Α.Κ., από Μελβούρνη Αυστραλίας, η οποία ευλαβείται πολύ τον Άγιο Εφραίμ, το κοριτσάκι κάποιας γνωστής της έχασε τις αισθήσεις του και βρισκόταν στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΣΕ ΚΩΜΑ, ΓΙΑ 3,5 ΜΕΡΕΣ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΠΑΝ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ....

Όταν το έμαθε, μαζί με μία πνευματική της φίλη, πήγαν να το δουν κι ω! του θαύματος, ενώ βρισκόταν στην εντατική, της επέτρεψαν ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, που της την είχε στείλει η αείμνηστη Γερόντισα Μακαρία κι έναν ξύλινο Σταυρό. Με μεγάλη δε πίστη παρακάλεσε τον Άγιο να το θεραπεύσει.

Την επόμενη κιόλας μέρα, «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗΣ» είχε κάνει το θαύμα Του. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ. Οι γιατροί, όπως ήταν φυσικό, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Το μετέφεραν σε θάλαμο και μετά από λίγες μέρες έφυγε από το Νοσοκομείο απόλυτα υγιές.

Αν προσέξατε, ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, όπου ευλαβούνται πολύ τον Άγιο Εφραίμ και, όπως διαβάζουμε στα βιβλία Του, επιτελεί κι εκεί πολλά θαύματα.

Μεγάλη η Χάρη Σου και η δόξα Σου, Άγιε Εφραίμ Μεγαλομάρτυρα και Θαυματουργέ, στους αιώνες των αιώνων. 

Αμήν! 

Είθε να ελεείς πάντα όλους όσους με πίστη κι ευλάβεια επιζητούν τη βοήθειά Σου.

ΧΑΙΡΕ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΥΝΤΑΣ ΕΚ ΘΑΝΑΤΟΥ ΖΩΟΠΟΙΕΙΣ.


Από το βιβλίο: «Οπτασίες και Θαύματα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ του Θαυματουργού»  (Έκδοση Ι.Μ. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Όρος Αμώμων Αττικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου